Onbeperkt mobiel internet bij T-Mobile

Wie graag onbeperkt mobiel internet op zijn laptop gebruikt, kan dat regelen door een abonnement bij T-Mobile te nemen. Je neemt dan weliswaar een sim only abonnement, maar je kan van je smartphone een WifiHotspot maken en dus met je laptop verbinding maken met mobiel internet.

Onbeperkt mobiel internet van T-Mobile is ook echt onbeperkt en biedt je tevens voordelen binnen Europa. Ideaal voor als je op vakantie gaat deze zomer en toch verbonden wil blijven met het internet.

Voordelen van T-Mobile Unlimited Go

Het T-Mobile unlimited Go abonnement is niet alleen in NL te gebruiken, maar tevens in de EU. Hiermee weet T-Mobile een zeer scherp aanbod weg te leggen voor groot dataverbruikers in de EU en NL.

  • ✓ 60 dagen in de EU onbeperkt internet, daarna 10GB per maand binnen de EU
  • ✓ Onbeperkt bellen/SMS-en in NL en EU
  • ✓ Dagtegoed van 5GB, na verbruik gratis aan te vullen met 1GB bundels
  • ✓ Maandelijks aanpasbaar
  • ✓ € 35,- per maand

Zorgeloos onbeperkt internetten in de EU en NL klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar toch is het mogelijk bij T-Mobile. Met een start tegoed van 5GB per dag kan je aardig uit de voeten. Mocht dit toch niet genoeg zijn, dan krijg je een SMS waarmee je gratis 1GB aanvullers kan activeren. Op deze manier wil T-Mobile voorkomen dat het netwerk onnodig belast wordt.

Een ander voordeel van dit onbeperkt mobiel internet abonnement is dat je deze maandelijks omhoog en omlaag kan bijstellen. Het aanpassen van het abonnement is 1x per maand mogelijk. Wanneer het abonnement is bijgesteld ontvang je de korting die geldig was op het moment dat jij je abonnement afsloot.

» Vergelijk T-Mobile met andere mobiel internet aanbieders