gratis-laptop-headerimg

Als je op zoek bent naar een mobiel internet abonnement met gratis laptop, dan is er momenteel slechts één echte aanbieder van dit soort abonnementen. Bij Castle kun je namelijk een laptop aanschaffen in de vorm van een abonnement. Bij Castle kan je een abonnement afsluiten met een gratis laptop. Coolblue levert helaas sinds Februari 2017 geen mobiele abonnementen meer.

Hierboven vind je een snel keuze menu om te navigeren naar de aanbieding die het beste bij jou past. Je hebt hierbij de keuze tussen gratis laptops bij je mobiel internet abonnement of een tablet.

Mobiel internet met gratis tablet

Als je op zoek bent naar draadloos internet met een gratis tablet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor jou de beste tablet aanbiedingen van dit moment met draadloos internet op een rij gezet.

Draadloos internet met tablet aanbiedingen van KPN

Een tablet in combinatie met mobiel internet van KPN kan zeer voordelig zijn, zeker als je meerdere abonnementen bij deze provider hebt lopen. Je krijgt namelijk met combivoordeel € 5,- per maand korting op je factuur dat geldt per abonnement. Bovendien ben je met deze combi pakketten van een iPhone met iPad Air gelijk klaar voor een vast bedrag per maand met een grote databundel en onbeperkt bellen en SMS-en. Een ander voordeel van meerdere abonnementen hebben bij mobiel internet provider KPN, is dat je onderling MB’s kan delen. Als de een veel data heeft, dan kan die persoon een deel van zijn databundel aan de ander schenken. Degenen die de nieuwe MB’s ontvangt kan deze ook weer terugsturen.
TabletSpecsAbonnementMaandprijs
iPhone 6s met iPad Air aanbieding KPN tablet – Ipad Air 2
 • iPad Air 2 WiFi 32GB
 • Combideal
 • 5.000 MB
 • 225 Mbit/s 4G
€ 20,- eenmalig € 552,- bekijken
iPhone 6 met iPad Mini 2 aanbieding KPN tablet – Ipad Mini 2
 • iPad Mini 2 16GB
 • Combideal
 • 5.000 MB
 • 225 Mbit/s 4G
€ 20,- eenmalig € 384,- bekijken
iPhone 5s met iPad Mini 2 aanbieding KPN tablet – Ipad Mini 4
 • iPad Mini 4 32GB
 • Combideal
 • 5.000 MB
 • 225 Mbit/s 4G
€ 20,- eenmalig € 552,- bekijken
 
Kosten specificatieiPad Air 2iPad Mini 2iPad Mini 4
Totale toestelkosten552,-384,-552,-
Eenmalige betaling552,-384,-552,-
Totaal kredietbedrag0,-0,-0,-
Termijnbedrag0,-0,-0,-
Duur overeenkomst24 mnd24 mnd24 mnd
Debetrentevoet0%0%0%
Van alle mobiel internet providers heeft T-Mobile het uitgebreidste aanbod aan abonnementen met een tablet. Let wel op dat het 4G internet van T-Mobile iets langzamer is dan dat van Vodafone. T-Mobile biedt namelijk een maximale 4G snelheid van 120 Mbit/s aan, terwijl Vodafone en KPN een maximale snelheid van 225 Mbit/s aanbieden. Let wel op dat een abonnement met tablet niet altijd een gratis tablet bevat. In veel gevallen krijg je wel een forse korting op de tablet zelf waardoor het voordeliger is om een abonnementsvorm af te nemen dan de tablet los aan te schaffen.

iPad Mini 4 32GB / Air 2 16GB met mobiel internet abonnement

iPad Mini 4 32GB met mobiel internet abonnementDe iPad Mini 4 is zeer populair onder de tablet gebruikers vanwege zijn snelle reactie tijd. Bovendien beschikt deze tablet over een intern geheugen van 32 GB en heeft ook de TouchID vingerafdrukscanner. Bij deze tablet krijg je een oplader, datakabel, handleiding en garantiebewijs geleverd. Met een grootte van 7,9″ is het tevens een prettig formaat om vast te houden. Naast de vingerafdrukscanner beschikt de iPad Mini 4 over een 8 megapixel camera en een snelle A8 64bit processor. Apple koos bij deze tablet voor een haarscherp en anti reflecterend Retina beeldscherm. De iPad Air 2 is de grotere versie van de mini 4 en bevat zo goed als de zelfde specificaties. Je hebt de iPad Mini 4 of de iPad Air 2 al met een mobiel internet abonnement vanaf:
ProviderDatalimietDownloadsnelheidMaandprijs
T-mobile draadloos laptop internet1000 MB Incl. iPad Mini 4120 Mbit/s€ 29,95 eenmalig € 4,24
Vodafone draadloos laptop internet1000 MB Incl. iPad Air 2225 Mbit/s€ 30,00 eenmalig € 56,76
 Van de bovenstaande abonnementen raden wij T-Mobile aan. Het internet is snel genoeg voor op een tablet en bied het goedkoopste abonnement aan met de meest compacte iPad inclusief meer geheugen. Bij KPN zijn de tablets inclusief abonnement tijdelijk niet beschikbaar. Zodra de tablets via KPN weer beschikbaar zijn, volgt er een update op deze pagina.