De goedkoopste mobiel internet aanbieders met lage en hoge bundels

Providers bieden verschillende soorten internet abonnementen aan, zodat je als afnemer veel keuze hebt en kunt kijken welk abonnement het beste bij jou past. De goedkoopste mobiel internet abonnementen zijn vaak de abonnementen met een lage internetbundel. Tussen het aantal MB zit weinig verschil maar de providers verschillen wel van elkaar in snelheid van het internet, de dekking en de prijs per maand. We hebben onderscheid gemaakt tussen de goedkoopste abonnementen met een lage internetbundel en de goedkoopste internet abonnementen met een hoge internetbundel.

Top 3 goedkoopste mobiel internet aanbieders

1

Vodafone

Snelheid:
43 Mb/s

Databundel:
200 MB

Kosten per maand
€ 6,92

Vodafone biedt veruit het goedkoopste mobiel internet voor laptop aan. Zij bieden al een abonnement aan vanaf &euro ;6,92 per maand. Hiervoor kan je per maand 200 MB internet gebruiken. Dit abonnement beschikt over een 3G netwerk, waardoor de internet snelheid lager is dan de meeste aanbieders.

Meer info

2

Snelheid:
120 Mb/s

Databundel:
1 GB

Kosten per maand
€ 12,12

T-mobile heeft ook een goedkope optie voor een mobiel internet voor de laptop. Voor slechts € 12,12 per maand biedt T-Mobile een databundel aan van 1GB. Voordeel van T-Mobile is dat ze een 4G netwerk heeft en een hoge internetsnelheid van 120 Mb/s.

Meer info

3

KPN

Snelheid:
225 Mb/s

Databundel:
500 MB

Kosten per maand
€ 15,83

KPN dongel abonnementen tijdelijk niet beschikbaar KPN biedt internet aan met een hoge internetsnelheid. Met KPN kan je internetsnelheden behalen tot wel 225 Mb/s en beschik je over 500 MB per maand. Naast de hoge internetsnelheid heeft KPN de beste dekking van Nederland, zodat je altijd te bereiken bent. Ook kan je bij KPN het abonnement maandelijks aanpassen.

Meer info

Als we kijken naar de bovenstaande top 3 zien we dat de prijs per maand hoger wordt naarmate de internetsnelheid beter is en het aantal Mb’s toeneemt. De provider T-Mobile heeft een goede middenweg. Zij bieden een gemiddelde internetsnelheid aan, een gemiddelde internetbundel en eindigen op plaats 2. Wanneer je de internetsnelheid minder belangrijk vindt en niet zoveel MB’s nodig hebt, is Vodafone een goede optie. Zij zijn bijna de helft goedkoper dan de nummer 2 en 3. De provider KPN is aan te raden wanneer je een gemiddelde databundel nodig hebt en de internetsnelheid erg belangrijk vindt.

Top 3 goedkoopste mobiel internet aanbieders met grote databundel

Het kan zijn dat je niet alleen op zoek bent naar het allergoedkoopste internet aanbieder, maar dat je naast de prijs het ook belangrijk vindt dat je beschikt over een grote internetbundel. We hebben daarom in kaart gebracht wat de goedkoopste internetproviders zijn met een internetbundel tussen de 5 en 8 GB. Met deze bundels kun je zorgeloos internetten.

1

Snelheid:
120 Mb/s

Databundel:
6 GB

Kosten per maand
€ 22,12

T-mobile is de goedkoopste internet aanbieder voor een grote databundel. Voor 6G betaal je per maand slechts € 22,12. Het abonnement is maandelijks aanpasbaar en beschikt over een hoge internetsnelheid van 120 Mb/as.

Meer info

2

KPN

Snelheid:
225 Mb/s

Databundel:
5 GB

Kosten per maand
€ 23,33

KPN biedt ook een goedkoop mobiel internet abonnement aan. Bij dit abonnement kan je per maand gebruik maken van 5G internet. In vergelijking met T-Mobile is KPN een euro minder goedkoop, maar bij KPN kan je daarentegen wel gebruik maken van een super hoge internetsnelheid van 225 Mb/s.

Meer info

3

Vodafone

Snelheid:
225 Mb/s

Databundel:
8GB

Kosten per maand
€ 29,42

Vodafone is iets minder voordeling dan T-Mobile en KPN, maar biedt daarentegen wel een grote internetbundel aan van maarliefst 8GB per maand. Ook beschikt Vodafone over een hoge internetsnelheid met een 4G netwerk. Vodafone is een daarom een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Meer info