over-ons-headerimg

Draadloos Internet Laptop is een website die bijgehouden wordt door jonge ondernemers en studenten. Steeds meer mensen zijn veel onderweg en internet is vrijwel overal te ontvangen. We zijn zelf ook regelmatig op pad en veel op het web. Door middel van persoonlijke ervaring en onderzoek kennen we alle ins- en outs in de branche. We hebben veel kennis en delen dit graag met anderen.

Eerlijk advies draadloos internet

Bij ons kan je eerlijk de verschillende internet abonnement vergelijken. We zijn geen onderdeel van een internet provider, en kunnen daarom onafhankelijk advies geven.

Tijdens het vergelijken laten we de gemiddelde maandprijs zien. Eventuele aansluitkosten en kortingen worden mee berekend. Je kan in een oogopslag zien welke provider daadwerkelijk het goedkoopst is.

original-logo-for-print-1
veiligvergelijken

Het Vergelijk Keurmerk is opgezet om de consument te beschermen voor oneerlijke vergelijkingen. Door onze zekerheden weet u dat de vergelijkingssite met dit keurmerk op een eerlijke en transparante manier vergelijkt. De aangesloten bedrijven worden regelmatig gecontroleerd of ze zich houden aan de richtlijnen.

Jaarlijks overstappen

Het is belangrijk om jaarlijks te kijken naar de verschillende internet abonnementen. Het maandelijks prijsverschil voor 1- of 2- jarige abonnemeten is erg klein. Met de verschillende aanbiedingen kan je jaarlijks een goedkoper abonnement vinden. Dit zal je op jaarbasis veel geld besparen. Je hoeft je geen zorgen te maken over overstappen. Dit wordt vrijwel altijd geregeld door je nieuwe provider. Je zal dus nooit dubbel betalen.

Contactgegevens

Voor als je vragen of opmerkingen hebt over draadloos internet laptop, neem dan gerust contact met ons op.

draadloosinternetlaptop.nl is onderdeel van Vergelijkgroep B.V. , onafhankelijk specialist in vergelijkingswebsites.
Bezoek- en postadres:

  • Vergelijkgroep B.V. T.A.V. draadloosinternetlaptop.nl
  • Herenstraat 1B
  • 3512KA Utrecht
  • Nederland