De providers Vodafone en T-mobile bieden de mogelijkheid om prepaid internet op je laptop te kunnen ontvangen. Bij Vodafone kan je zowel een prepaid dongel als een prepaid sim kaart aanschaffen. Bij T-mobile enkel een prepaid sim-kaart voor draadloos internet op je laptop of tablet.

Prepaid mobiel internet met dongel

1
Prepaid mobiel draadloos internet voor laptop Vodafone

Mobiel internet prepaidpakket

43,2 Mbit 3G€ 0,33 per MB

Prijs details

€ 0,- p.m.Eenmalige kosten € 19,99

Eenmalige kosten

€ 19,99

Bij een prepaidpakket betaal je een eenmalig bedrag voor het startpakket met dongel, hierna betaal je alleen voor het dataverkeer dat je gebruikt. Je tegoed kan je gemakkelijk online opwaarderen. Vodafone heeft tevens data voordeelbundels voor 1 dag, een week, een maand of kwartaal.Je bent vaak voordeliger uit wanneer je een mobiel internet abonnement aanschaft. Het is daarom aan te raden om alle abonnementen te vergelijken. Je hebt dan geen prepaid maar het scheelt wel degelijk in maandprijs. Via onderstaande knop kan je alle abonnement vergelijken.Vergelijk alle abonnementen

Prepaid met alleen SIM-kaart, zonder dongel

Mocht je al een dongel hebben of de beschikking hebben over een 3G/4G modem in je laptop, dan is het mogelijk om prepaid aan te schaffen zonder dongel. Zowel Vodafone als T-mobile bieden deze mogelijkheid aan.
1
Prepaid mobiel draadloos internet voor laptop Vodafone

Mobiel internet prepaidpakket

43,2 Mbit 3G€ 0,33 per MB

Prijs details

€ 0,- p.m.Eenmalige kosten € 0,-

Eenmalige kosten

€ 0,-

2
Prepaid mobiel draadloos internet voor laptop T-mobile

Mobiel internet prepaidpakket

15 Mbit 4G€ 0,05 per MB

Prijs details

€ 0,- p.m.Eenmalige kosten € 9,95

Eenmalige kosten

€ 9,95

De tarieven van T-mobile zijn geldig na één keer opwaarderen. Bij de eerste keer opwaarderen zijn de kosten € 0,10 per MB.Bij Vodafone maak je gebruik van het 3G-netwerk met een maximale internetsnelheid van 43 Mbit/s. Bij T-mobile maak je gebruik van het 4G-netwerk met een maximale internetsnelheid van 15 Mbit/s. Let op dat het 4G-netwerk een stuk stabieler is dan het 3G-netwerk. Op het 4G-netwerk zal je dus minder storingen ondervinden en haal je waarschijnlijk meer van de beloofde maximale internetsnelheid.Een sim only prepaid is alleen mogelijk als men al over een dongel beschikt of als er een 3G modem ingebouwd is in de laptop (soms is dit bij dure laptops het geval). Ook dit tegoed kan maandelijks online opgewaardeerd worden. Wil je weten of je een dongel nodig hebt, dan is het aan te raden om te kijken bij de veel gestelde vragen over een internet dongel.