Providers met het snelste draadloos internet tot 225 Mbit/s

1

Vodafone

Snelheid:
225 Mb/s

Databundel:
1000 MB

Kosten per maand
€ 11,50

Vodafone bied met een 4G+ abonnement de hoogste snelheden voor mobiel internet. Met een 4G dekking van 90%, kan je vrijwel overal genieten van snel internet. Vodafone heeft 4G+ dekking in 29 steden met snelheden tot 225 Mbit/s.

Meer info

2

KPN

Snelheid:
225 Mb/s

Databundel:
500 MB

Kosten per maand
€ 10,-

KPN dongel abonnementen tijdelijk niet beschikbaar KPN biedt de beste opties aan als het gaat om het snelste internet. Ze bieden de hoogste snelheden aan tot 225 mbit, en een dekking van 98%. Bij de goedkoopste abonnementen maak je al gebruik van de hoogste snelheden.

Meer info

Internetsnelheid van alle providers

Het snelste draadloos internet wordt alleen behaald door Vodafone en KPN. Ze bieden het grootste 4G netwerk met het bijbehorende 4G+ netwerk. In de 4G+ gebieden maak je automatisch gebruik van snelheden tot 225 Mbit/s. In de standaard 4G gebieden heb je snelheden tot 75 Mbit/s. Deze snelheden zijn bijna overal te vinden binnen Nederland. Ook providers T-mobile en Telfort maken gebruik van dit netwerk. T-mobile bied snelheden aan tot maximaal 120 Mbit/s en Telfort bied snelheden aan tot maximaal 150 Mbit/s. Alle snelheden zijn gemiddeld snel genoeg om op te streamen of te browsen op het internet.

4G+ dekking in de grote steden

Op dit moment is de dekking van 4G+ vooral te vinden in de grote steden. KPN bied 4G+ aan in: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Eindhoven en Tilburg. Vodafone bied dezelfde steden inclusief een groot gedeelte van de westkust van Nederland. Inclusief Alkmaar, Leeuwarden en een gedeelte van Zeeland. Met het gemiddelde 4G netwerk kom je vaak prima uit de voeten. Heb je toch de hoogste snelheden nodig is het handig om te kijken of je veel in grotere steden bent.